close
Menu

R en H Techniek B.V.

Text

R en H Techniek B.V.

 

R en H Techniek B.V. , is uw partner als het gaat om het leveren, repareren of onderhouden van uw industrie-, landbouw- of bosbouwmachines. Daarnaast zijn wij de hydrauliek expert van provincie Brabant, Limburg en Limburg België. Slangen persen kan bij ons van 1/16" tot 1 1/2" uit voorraad, terwijl u wacht met een lekker kopje koffie. En mocht u ooit stil vallen, dan helpen onze service monteurs u graag ter plekke weer op gang.

 

Tevens onderhouden en verkopen wij stoomcleaners, hogedrukreinigers en onkruidbestrijding machines, kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw airco, vindt u bij ons meer dan 6000 artikelen uit voorraad in onze winkel, zijn wij uw partner als het gaat om Airpress compressoren en zijn wij uw Light-Vest verkooppunt.

 

Vanuit onze oliehandel beleveren wij groot- en kleinverbruikers. Of het nu gaat om Agri smeermiddelen, industrieolie of motorolie voor uw garagebedrijf, als Kroon-Oil partner leveren wij tegen concurerende prijzen!

 

Wij zij te bereiken via WhatsApp (ma t/m vrij tussen 8.00uur-17.00uur), via 0495 59 11 16 of via e-mail info@rhtechniek.nl Wij staan u graag te woord.

 

 

Vind uw dichtstbijzijnde contactpersoon