close
Menu

Van de Gevel Mechanisatie BV

Van de Gevel Mechanisatie BV

Van de Gevel Mechanisatie BV

 

Van de Gevel Mechanisatie BV uit Maarheeze (Cranendonck), is uw partner als het gaat om het leveren, repareren of onderhouden van uw industrie-, landbouw- of bosbouwmachines. Daarnaast zijn wij de hydrauliek expert van provincie Brabant, Limburg en Limburg België. Slangen persen kan bij ons van 1/16" tot 1 1/2" uit voorraad, terwijl u wacht met een lekker kopje koffie. En mocht u ooit stil vallen, dan helpen onze service monteurs u graag ter plekke weer op gang.

 

Tevens onderhouden en verkopen wij stoomcleaners, hogedrukreinigers en onkruidbestrijding machines, kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan uw airco, vindt u bij ons meer dan 6000 artikelen uit voorraad in onze winkel, zijn wij uw partner als het gaat om Airpress compressoren en zijn wij uw Light-Vest verkooppunt.

 

Vanuit onze oliehandel beleveren wij groot- en kleinverbruikers. Of het nu gaat om Agri smeermiddelen, industrieolie of motorolie voor uw garagebedrijf, als Kroon-Oil partner leveren wij tegen concurerende prijzen!

 

Wij zij te bereiken via WhatsApp (ma t/m vrij tussen 8.00uur-17.00uur), via 0495 59 11 16 of via e-mail info@vandegevelmechanisatie.nl. Wij staan u graag te woord.

Vind uw dichtstbijzijnde contactpersoon