close
Menu

Service

Ons Service materieel

Service & Onderhoud

Efficiënte service voor gecontroleerde machinekosten. Met een multifunctionele werkplaats zijn wij in staat vrijwel iedere klus in eigen beheer uit te voeren. Geschoolde monteurs met elk eigen specialiteiten op het gebied van hydrauliek, besturingssystemen, motoren en onderstellen. Door de jarenlange ervaring met Dutch Dragon en John Deere kunnen wij snel en adequaat reageren op storingsmeldingen. In veel gevallen kunnen wij zelfs per telefoon de mogelijke oorzaak van het technische probleem achterhalen. Zien wij toch noodzaak om bij de machine ter plekke te komen, dan staan er vier volledig ingerichte servicebussen klaar om u direct van dienst te kunnen zijn.

 

Onderdelen snel geleverd

 

Samen met Hencon Services kunnen wij een breed pakket aan onderdelen vanuit voorraad leveren. Afhankelijk van de grootte en het gewicht, zorgen wij ervoor dat de volgende morgen de gewenste onderdelen bij u arriveren.

 

Storingsdienst - openingstijden

 

Hieronder vindt u meer informatie over onze storingsdienst.

Openingstijden

 

 

Werkplaats

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag

07:30 - 16:30 uur

07:30 - 15:30 uur

Magazijn

Maandag t/m Donderdag

Vrijdag 

07:30 - 16:30 uur

07:30 - 15:30 uur

 

 

Voor dringende storingen buiten onze openingstijden is het mogelijk om ons storingsnummer te bellen: 06 23 60 61 56. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 17:00 - 20:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 15:00 uur

 

Vragen? Neem contact op met ons team!